.

Brandon Bays

Begin negentiger jaren werd Brandon Bays geconfronteerd met een tumor in haar baarmoeder. Dit ondanks het feit dat ze in haar beleving gezond leefde en al veel gedaan had op het gebied van emotioneel werk. Uiteindelijk vond ze een manier om haar tumor tot nul te reduceren in 6½ week tijd. In dit genezingsproces werd haar duidelijk dat de tumor te maken had met een onverwerkte emotie uit haar jeugd. Ze was al lang bekend met de relatie tussen lichaam en geest in deze zin.
Vanuit haar ervaring met deze tumor ontwikkelde ze een stap voor stap proces dat leidt tot genezing. Op lichamelijk gebied én emotioneel: the Journey.foto Brandon Bays

Ruim tien jaar geleden kwam ik met haar methode in aanraking en was onmiddellijk getroffen door het feit dat deze methode tot in de kern van de oorzaak gaat. Tot in het diepst van ons wezen. Ik deed de opleiding bij haar en werk nu als Journey therapeut. Deze opleiding – waarbij het zelf ondergaan van de processen centraal staat (en dus het innerlijk schoonmaken) – heeft mijn manier van werken (als haptotherapeut) enorm verdiept en mijn persoonlijk leven veel vrijer gemaakt.

Vanuit deze methode geeft Brandon Bays 2-daagse workshops – zogenaamde Weekend Intensives – waarbij ze (bijgestaan door een schare trainers) je begeleidt in je eigen bevrijding. Je ondergaat op zo’n workshop de door haar ontwikkelde processen en begeleidt anderen hierin. Het zijn zeer indrukwekkende dagen. Door de grote groei in Nederland is er meestal één trainer op elk koppel van twee deelnemers.

  • Vanwege het feit dat the Journey enorm groeit, houdt Brandon Bays zich meer bezig met de vervolgopleiding en geeft ze alleen nog incidenteel bovengenoemde Weekend Intensives.
  • Nederland is een speciale plaats voor haar. Een keer per jaar geeft ze zelf nog een Weekend Intensive in Nederland.
    Een unieke kans om haar nog zelf aan het werk te zien en mee te drijven op de enorme kracht in haar en haar enthousiasme.

Van 28 t/m 30 juni 2014 geeft Yvonne Weeseman (een van Brandon's zeer bekwame en ervaren presentatoren) een Weekend Intensive in het Nederlands.

Wil je jezelf echt bevrijden? Meld je dan aan voor dit weekend . Als je je bij mij aanmeldt krijg je een korting van € 30 voor een weekend met Brandon Bays of met Yvonne Weeseman; hiervoor geldt geen opgave termijn (info@albertcras.nl). Tevens krijg je dan een cadeaubon voor Brandon's boek "Vrijheid is" of een begeleidende CD voor een fysieke en emotionele reis (in het Engels door Brandon Bays of in het Nederlands ingesproken door Yvonne Weeseman).

Voor meer informatie zie www.thejourney.com.

                                                                                                                 

Brandon Bays heeft een aantal boeken geschreven:

  • 'De helende reis'. Hierin beschrijft ze haar eigen verhaal. Achterin staan ook de processen van de emotionele en fysieke reis beschreven.
  • 'De helende reis voor kinderen'. Dit is een boek speciaal gericht op het toepassen van de helende reis op kinderen. Ook hierin staat het proces beschreven (voor verschillende leeftijden).
  • 'Vrijheid Is'. Dit boek is een uitnodiging om in echte Vrijheid te leven. Het geeft direct bruikbare handvatten.